ESTUDI DE LES POBLACIONS

·        BRASIL

Com mostra la piràmide de població de Brasil, la natalitat és moderada, més aviat baixa. La mortalitat per altra banda també és molt reduïda. D’aquesta manera, considerem que se situa en la quarta fase de la transició demogràfica, ja que el creixement natural de la població és molt lent i, si aquests dos factors continuen disminuint, la població podria arribar a tenir un creixement negatiu o fins i tot a estancar-se.

·        MÈXIC


Mèxic se situa en la tercera fase de la transició demogràfica. La mortalitat és mínima i la natalitat és alta. Se situa en aquesta fase perquè , tot i que l’índex de natalitat sigui bastant elevat, ho hauria de ser més per a assolir el màxim creixement natural. D’aquesta manera, el creixement és positiu però si la natalitat continua disminuint podria, a llarg termini, acabar estacant-se o esdevenint negatiu.

·        HONDURES


La piràmide de la població d’Hondures mostra que la mortalitat és molt alta i la natalitat és també elevada. Per tant es considera que se situa en la primera fase, el creixement é estable però això es deu als alts índexs de mortalitat del país.


·        MARROC



La piràmide de la població del Marroc mostra que la mortalitat és més aviat baixa i la natalitat és més elevada. Per tant, se situa en la segona fase de la transició demogràfica.

Comentarios

Entradas populares de este blog

MOTIVACIÓ